Εταιρικό Προφίλ

Η τεμαχίζοντας εισαγωγή και η εξαγωγή μηχανών του Τσάνγκσα που ανταλλάσσουν τη Co. ΕΠΕ καθιερώθηκαν το 2009. Για τα προηγούμενα manny έτη, το εμπορικό σήμα μας έχει καλύψει τις αγορές πολλών επαρχιών και αυτόνομων περιοχών στην Κίνα, και τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί στην Ευρώπη, την Αμερική, τη Νότια Ασία και πολλές άλλες χώρες και περιοχές. Βελτιώνουμε την ποιοτική οδηγία συνεχώς και επιλέγουμε τα καλύτερα υλικά για να κάνουμε τα προϊόντα υψηλού μας - ποιότητα. Κρατάμε την ιδέα «εξυπηρετούμε για τους πελάτες με την ψυχή και την καρδιά». Έχουμε παράσχει τα ποιοτικά προϊόντα, την ανταγωνιστική τιμή και την τέλεια υπηρεσία για ένα μακροπρόθεσμο.

Ιστορία

Η τεμαχίζοντας εισαγωγή και η εξαγωγή μηχανών του Τσάνγκσα που ανταλλάσσουν τη Co. ΕΠΕ καθιερώθηκαν το 2009, έχουμε συσσωρεύσει την άφθονη εμπειρία, η οποία μας καθιστά ταξινομημένους ως ένας από τους κύριους κατασκευαστές και τους εξαγωγείς στην Κίνα.

Υπηρεσία

Έχουμε εξαγάγει τα προϊόντα στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Αφρική, την Ασία και τη Μέση Ανατολή στον κόσμο. Και πήραμε την καλή φήμη στον υψηλό - ποιοτικό προϊόν και καλύτερη υπηρεσία μεταξύ των πελατών μας.
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Φαξ : 86-0731-27319609
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)